Yhteystiedot

Kauneuskammari Reea Lahti

gsm. 044 3666868
email:
reeaop@gmail.com 

MESOLANKAHOIDOT JA .KASVOJEN KOHOTUKSET

Thread lift kasvojen kohotus vähäinvasiivisella menetelmällä

 

Perinteinen kasvojen kohotuksessa käytetty lankanosto-menetelmä perustuu kulta- tai polypropyleenikuidun kuten Aptos tai Soft-lift lankojen käyttöön. Niillä kiinnitetään kudos haluttuun asentoon. Nykyaikaisempi muoto tästä on menetelmä, jossa yhdistyvät sekä lifting-vaikutus että mesoterapian edut.

Tämä innovatiivinen menetelmä ihon kiristämiseen ja ryppyjen poistamiseen - Thread Lift 3D  

Kyseisen nuorentavan toimenpiteen ydin on nähtävissä sen nimessä, joka on yhdistelmä mesoterapiasta ja lankoista. Tärkeimpinä instrumentteina toimivat ohuenohuet, korkealuokkaisesta teräksestä valmistetut neulat. Neulaan kiinnitetään hyvin ohut, lähes biolanka. Se viedään suoraan ihoon, johon se vähitellen imeytyy fermentoitumisen seurauksena muodostaen ohuen "panssarin". 3D Thread Lift ei ainoastaan vahvista ihon uloimpia kerroksia, vaan myös parantaa niiden koostumusta samalla tavoin kuin tavallisessa mesoterapiassa.

 Minkälaisiin ongelmiin 3D Thread Lift on tarkoitettu?

 

Tämän menetelmän avulla voi 

-nuorentaa kasvoja 4-5 vuodella

-poistaa sekä pinnallisempia että syvempiä ryppyjä

-muotoilla kulmakarvojen seutua, huulten kaarta, kasvojen alakolmannesta ja kaulaa-3D Thread Lift ovat hyvin ohuita, mutta kestäviä: ne kiristivät ihoa ja kiinnittävät sen hyvin uuteen asentoon. Samalla se poistaa yhtä tehokkaasti ikääntymisen tuomia ryppyjä, jotka vuosien kuluessa muodostuvat sekä rakenteellisia juonteita, jotka liittyvät kasvojen yksilölliseen rakenteeseen.

-Paitsi kasvojenkohotukseen, 3D Thread Lifteja voi käyttää mihin tahansa osaan ihoa, joka vaatii nopeaa ja turvallista kiinteytystä. Kyseessä voi olla raskauden tai laihtumisen seurauksena veltostunut vatsan iho, kaula, dekolteealue tai reisien alue.Menetelmä soveltuu hyvin korjaavaan kirurgiaan, RF-liftingiin ja mesoterapian yhteyteen sekä myös kasvojen kirurgisen käsittelyn jälkeiseen vaiheeseen.

 3D Thread Lift on valmistettu luonnon Polydioxanonista ja soveltuvat täydellisesti ihmisen elimistölle. Niiden käytön seurauksena ei näin ollen ole havaittu allergisia reaktioita eivätkä ne aiheuta terveydelle vähäisintäkään riskiä.

 Itse toimenpide on suhteellisen mukava ja nopea eikä se vaadi muuta puudutusta kuin Emlan, eikä vaadi  pitkää toipumisaikaa. Säikeiden asettamisen jälkeen saattaa olla väliaikaisia kivun tuntemuksia, jotka kuitenkin häviävät 7-10:n päivän sisällä.

Olen Suomessa ensimmäisiä sairaanhoitajia,jotka ovat alkaneet tehdä mesolankahoitoja eli kesäkuusta 2014

Hoitoesteet ovat tulehdus tai ihottuma hoidettavalla alueella,autoimmuunisairaus, syöpähoidot kesken tai niistä vähemmän kuin vuosi (syöpäseuranta kontrolleja pitää olla takana 1vuosi) Marevan -hoito, Diabetes,raskaus ja imetys

  Nykyiset hinnat

 Käytettävien säikeiden määrästä keskustellaan  vastaanotolla ja se riippuu toimenpidettä vaativasta alueesta ja tuen tarpeesta; yleensä lankoja käytetään n. 10-50 kappaletta. Toimenpiteen hinnaksi muodostuu näin 200 € alkaen

Teen myös lähetettävästä valokuvasta hoito-ja hinta-arvion.

Tavallisin -suosituin toimenpide on alakasvojen kohotus ja sen hinta ongelman suuruudesta ja lankojen määrästä  300-450 e       

 Esimerkiksi sibeliusryppyjen korjaus150e        

 Marionettien korjaus200 e     

 En käytä ollenkaan tavallisia mesolankoja vaan tehokkaampia yksöis -tai kaksoiskierrelankoja,jotka ovat ns vaativimpia erikoislankoja.

Hinnat 

10 ensimmäistä yksöiskierrelankaa 20 e/kpl ja seuraavat 15 e /KPL

10 ensimmäsitä kaksoiskierrelankaa 25 e/kpl ja seuraavat 20e/kpl

Monessa paikassa nämä langat ovat jopa 45 e /kpl. kasvojen kohotuksissa käytän molempia erikoislankoja yleensä sekasin. 

10 lankaa riittää pieniin korjauksiin,mutta jos olet iäkäs ja haluat oikeasti hyvät tulokset,luota siihen,että lankoja tarvitaaan kasvojen kohotuksiin 30-50kpl.

Lankoja voidaan laittaa myös vähitellen,kaikkia ei tarvitse laittaa samalla kertaa. Hyvä-laadukas lopputulos on tärkein!!