Yhteystiedot

Kauneuskammari Reea Lahti

gsm. 044 3666868
email:
reeaop@gmail.comDERMAPEN-HOITO -sinulle,joka ikääntyessäkin haluat näyttää hyvälle

Dermapen erikoishoito vastaa teholtaan Fraxell-laserhoitoa!!,mutta lisäbonuksena Syvälle ihon kerroksiin,pystytään lisäämään ihoa nuorentavia ja kosteuttavia  aineita.mitä laser-hoidossa ei pystytä.

Dermapen -hoidot ovat edistyksellisiä hoitoja, jotka kirkastavat ihoa ja aktivoivat kollageenin uudistumista ja muodostumista ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa. Jokainen hoito suunnitellaan ja räätälöidään tarpeiden mukaan

Dermapen -laite käyttää 12-neulaista neulapäätä ihon mikroneulaukseen ja laite neulaa ihon kohtisuoraan. Ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja stimuloi kollageenin tuotantoa kudoksessa ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Dermapen -hoidot aiheuttavat vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto ihon mikroneulaukseen.

Dermapen-hoitokohteet:

Ikääntyvä, veltostunut iho, rypyt ja juonteet
Hyperpigmentaatio, vitiligo, couperosa
Laajentuneet ihohuokoset, epäpuhtaudet
Raskausarvet, arvet (akne, kirurgiset tai paloarvet)
Ennenaikainen hiustenlähtö
Dermapen mikroneulauksen edut:

aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulausrolleri
voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmänympärysiho, huulten ympärysiho
kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti jopa arvet ilman verenvuotoa
säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon

Minulla lisäksi käytössä kolme Dermapen erikoishoitoa,joista Dermapen erikoishoito 2 on plastiikkakirurgien kehittämiä. Erikoishoidot eivät ole kosmetologihoitoja vaan yleensä toipumiseen menee kaksi päivää,mutta hoidot ovat erittäin tehokkaita. Kerta kerralta mennään aina syvemmälle,sitä mukaan ,kuin kollageeninmäärä lisääntyy ja usein saadaan ns plasmafereesivaikutus kaupan päälle.
Hoito on täysin turvallinen ja soveltuu kaikille muille ,paitsi diabeetikoille,tai joilla on sellainen sairaus,mikä estää ihoon kajoamisen .esim infektio ihossa tai hiv tai juuri sairastettu syöpä.

Pelkkä Dermapenhoito 120e /kasvot (toipuminen n 1pv)
Dermapen erikoishoito1 150e/kasvot
Dermapen erikoishoito2 200e/kasvot

Henkilön Kauneuskammari Reea kuva.

Kuvateksti

Kuvateksti